Online rješavanje sporova

ONLINE RJEŠAVANJE SPOROVA

Regulativom EU od 15. 2. 2016. diljem cijele Europske unije sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti na linku

PRIMJEDBE I PRIGOVORI

Sukladno čl. 10 ZZP, Internet trgovina javorovic-in.hr (Javorović IN d.o.o.) vam omogućuje da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na e-mail: [email protected]
Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku (maksimalno 15 dana)

OGRANIČENJA ODGOVORNOSTI

Obveza je i odgovornost kupca uputiti se na ove Opće uvjete kad god pristupa Javorović IN d.o.o. Internet trgovini.

Javorović IN d.o.o. Internet trgovina može sadržavati informacije trećih strana (blog) i linkove na druge site-ove na Internetu nad kojima Javorović IN d.o.o. nema nikakvu kontrolu. Takve informacije su označene na odgovarajući način gdje god je to provedivo. Javorović IN d.o.o. ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti i/ili bilo koje druge karakteristike takvih informacija ne preuzima nikakvu odgovornost za te informacije. Blog je osobni stav autora i ne odražava nužno i stav Javorović IN d.o.o.Internet trgovine.

REKLAMACIJE

Ako se materijalni nedostatak na robi pojavi u roku od godine dana od dana prijelaza rizika na potrošača, a trgovac smatra da nedostatak u tom trenutku nije postojao, troškove vještačenja predujmljuje trgovac, a konačno ih snosi trgovac ili potrošač, ovisno o rezultatu vještačenja. Javorović IN d.o.o. će, na osnovu zahtjeva za povrat ili zamjenu, kupcu vratiti sredstva na račun ili zamijeniti proizvod s novim u roku osam (8) dana od datuma primitka vraćenog proizvoda na skladište. U slučaju da zamjenskog proizvoda nema na skladištu, moguć je samo povrat sredstava. Povrat dostavljenih proizvoda vrši se dostavom na adresu:

Javorović IN d.o.o.
Stjepana Radića 56
33000 Virovitca

U slučaju opravdane reklamacije, Javorović IN d.o.o. snosi troškove povrata. Kupac je obvezan dostavljene proizvode vratiti u stanju u kojem su mu dostavljeni i u originalnom pakiranju (trgovačko pakiranje u kojem je roba i dostavljena) sa svom pratećom dokumentacijom.

Povratak na vrh