Sigurnost i zaštita podataka

ZAŠTITA PODATAKA

Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.). Davanje osobnih podataka za pristup Javorović IN d.o.o. Internet trgovini, smatra se Vašom suglasnošću za obradu Vaših osobnih podataka u svrhu vašeg registriranja kao kupca/korisnika Javorović IN d.o.o. Internet trgovine.

Javorović IN d.o.o. se obvezuju da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe.

Javorović IN d.o.o. neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke kupca trećoj osobi.


SIGURNOST PODATAKA

Javorović IN d.o.o. Internet trgovina se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo potrebne, osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, te da informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Javorović IN d.o.o. Internet trgovine i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, Kupac je dužan o promjeni obavijestiti Javorović IN d.o.o. U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, Javorović IN d.o.o. ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.

Plaćanje kreditnim karticama obavlja se putem našeg partnera WSPay sustava koji osigurava sigurno i zaštićeno provođenje internetskih transakcija kreditnim/debitnim karticama. Javorović IN d.o.o. Internet trgovina ne pohranjuje, niti uopće dobiva podatke o konkretnim brojevima Vaših kreditnih kartica, datumu valjanosti, i/ili sigurnosnom kodu iste.

Trajno se pohranjuju isključivo podaci neophodni za izdavanje računa, komunikaciju prema kupcima, te dostavu robe. WSPay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između WSPay sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

Povratak na vrh